HOOR EINDELIJK ALLES

Hoor eindelijk alles wat er op een CD of LP staat en …op een manier zoals nooit voorheen mogelijk was. Vergeet “Hi-Fi Stereo” en “High-End” of “Home Cinema” en geniet voortaan van VMR-“Virtual Musical Reality” – Ruimtelijke Natuurgetrouwe Muziekweergave voor huiskamer en Studio. En oh ja, ook “streaming” is voortaan genietbaar!

Dankzij ons, gedurende de laatste halve eeuw wereldwijd opgebouwd netwerk, van geniale ontwerpers, fabrikanten en bouwers van de meest muzikale producten en opgewaardeerd en gemodificeerd door de “Werner Von Braun” van onze branche kunnen we U  (ja, ook U) momenteel een selectie aanbieden die wat betreft “muzikaliteit”, nooit voorheen te koop is aangeboden geweest.

Zowel de netstroom, luidspreker kabels, verbindingskabels, versterkers en luidsprekers zijn voor verbetering vatbaar en kunnen opgewaardeerd worden.

Al onze demo toestellen ,kabels, CD spelers, versterkers en luidsprekers zijn opgewaardeerd door het gewezen hoofd van de research afdeling van “Nordost”(USA) die oa de kabels leverde voor de NASA) , werkt nu meer en meer voor ons en dit reeds sinds een jaar of twintig.

Alleen bij ons vind U echter een compleet assortiment van alles wat U nodig heeft om voortaan 100% van muziek te genieten bij U thuis zoals nooit voorheen mogelijk was.

Over muziek-weergave apparatuur!

Er is geen enkele relatie van vermogen, faciliteiten, uitzicht en design met de muzikale kwaliteiten en niveau van muziekweergave apparatuur. Dus zeker niet, hoe meer “watts” hoe beter of hoe groter, zwaarder, mooier, duurder hoe beter! Integendeel zelfs!!!

Ooit eens een muziekinstrument bekeken? Daar is niks teveel aan en de vorm en design zijn in functie van de muzikaliteit.

Ondertussen hebben we meer dan een halve eeuw ervaring met muziekweergave systemen en apparatuur en mede dank zij onze unieke samenwerking met wereldtop fabrikanten ,techniekers en Dokters in de fysica en elektro akoestiek met wereldwijde erkenning en reputatie, durven we stellen dat we meer dan waarschijnlijk ,de enigen zijn wereldwijd ,die U échte Natuurgetrouwe Ruimtelijke Muziekweergave kunnen aanbieden.

En, oh ja 80 % van de apparatuur die we verkopen is handgemaakt in Engeland en Duitsland en ….opgewaardeerd in Duitsland!

grensoverschrijdend project

Sinds enkele jaren coördineren we een grensoverschrijdend project in samenwerking met een erg belangrijke spin-off van de Essex University en met medewerking van het Max Planck instituut in Keulen. Het resultaat is een revolutionair compleet nieuwe benadering  van muziekweergave voor de huiskamer en studio.

In feite was het, tot op heden, niet mogelijk van een écht natuurgetrouwe weergave te bekomen met de, tot hiertoe ontwikkelde en te koop aangeboden apparatuur.

Alleen met echte stemmen, muzikanten en instrumenten was dit, tot hiertoe, mogelijk als je aanwezig was in dezelfde ruimte als de musici, zonder geluidsversterking, want daar ging het, tot hiertoe fout!

Verander je living of huiskamer in een concertzaal!

We kunnen minstens één ruimte in uw huis “inrichten” als een concert zaal ..zonder iets te wijzigen aan uw interieur! Je zal letterlijk zweren dat uw favoriete artiesten daar voor U optreden! 

Elke mens maakt fouten, dus ook fabrikanten van geluidsweergave apparatuur, zijnde, Hi-Fi Stereo / High-End / meer kanalen enz… Zowel netstroom, luidsprekerkabels, interlinks, versterkers, CD spelers, luidsprekers enz.. zijn voor verbetering vatbaar en kunnen meestal opgewaardeerd worden.

De opwaarderingen gebeuren door de “Werner Von Braun” van onze branche en zijn betaalbaar voor iedereen die voortaan wil genieten van échte muziek!

 PS:(1) Je gelooft nooit hoeveel bvb uw netstroom kabels uw muziek weergave negatief beïnvloeden, om van de rest te zwijgen!

(2) Het is bewezen dat échte muziek beluisteren uw levenskwaliteit gunstig beïnvloed, daar kan ikzelf van meespreken¨!