HOOR EINDELIJK ALLES

Hoor eindelijk alles wat er op een CD of LP staat en …op een manier zoals nooit voorheen mogelijk was. Vergeet “Hi-Fi Stereo” en “High-End” of “Home Cinema” en geniet voortaan van VMR-“Virtual Musical Reality” – Ruimtelijke Natuurgetrouwe Muziekweergave voor huiskamer en Studio. En oh ja, ook “streaming” is voortaan genietbaar!

Dankzij ons, gedurende de laatste halve eeuw wereldwijd opgebouwd netwerk, van geniale ontwerpers, fabrikanten en bouwers van de meest muzikale producten en opgewaardeerd en gemodificeerd door de “Werner Von Braun” van onze branche kunnen we U  (ja, ook U) momenteel een selectie aanbieden die wat betreft “muzikaliteit”, nooit voorheen te koop is aangeboden geweest.

Zowel de netstroom, luidspreker kabels, verbindingskabels, versterkers en luidsprekers zijn voor verbetering vatbaar en kunnen opgewaardeerd worden.

Al onze demo toestellen ,kabels, CD spelers, versterkers en luidsprekers zijn opgewaardeerd door het gewezen hoofd van de research afdeling van “Nordost”(USA) die oa de kabels leverde voor de NASA) , werkt nu meer en meer voor ons en dit reeds sinds een jaar of twintig.

Alleen bij ons vind U echter een compleet assortiment van alles wat U nodig heeft om voortaan 100% van muziek te genieten bij U thuis zoals nooit voorheen mogelijk was.

Over muziek-weergave apparatuur!

Er is geen enkele relatie van vermogen, faciliteiten, uitzicht en design met de muzikale kwaliteiten en niveau van muziekweergave apparatuur. Dus zeker niet, hoe meer “watts” hoe beter of hoe groter, zwaarder, mooier, duurder hoe beter! Integendeel zelfs!!!

Ooit eens een muziekinstrument bekeken? Daar is niks teveel aan en de vorm en design zijn in functie van de muzikaliteit.

Ondertussen hebben we meer dan een halve eeuw ervaring met muziekweergave systemen en apparatuur en mede dank zij onze unieke samenwerking met wereldtop fabrikanten ,techniekers en Dokters in de fysica en elektro akoestiek met wereldwijde erkenning en reputatie, durven we stellen dat we meer dan waarschijnlijk ,de enigen zijn wereldwijd ,die U échte Natuurgetrouwe Ruimtelijke Muziekweergave kunnen aanbieden.

En, oh ja 80 % van de apparatuur die we verkopen is handgemaakt in Engeland en Duitsland en ….opgewaardeerd in Duitsland!

grensoverschrijdend project

Sinds enkele jaren coördineren we een grensoverschrijdend project in samenwerking met een erg belangrijke spin-off van de Essex University en met medewerking van het Max Planck instituut in Keulen. Het resultaat is een revolutionair compleet nieuwe benadering  van muziekweergave voor de huiskamer en studio.

In feite was het, tot op heden, niet mogelijk van een écht natuurgetrouwe weergave te bekomen met de, tot hiertoe ontwikkelde en te koop aangeboden apparatuur.

Alleen met echte stemmen, muzikanten en instrumenten was dit, tot hiertoe, mogelijk als je aanwezig was in dezelfde ruimte als de musici, zonder geluidsversterking, want daar ging het, tot hiertoe fout!

Kom volledig vrijblijvend VMR (Virtual Musical Reality) of 3D holografische natuurgetrouwe weergave beluisteren, na afspraak.

 

Verander je living of huiskamer in een concertzaal!

We kunnen minstens één ruimte in uw huis “inrichten” als een concert zaal ..zonder iets te wijzigen aan uw interieur! Je zal letterlijk zweren dat uw favoriete artiesten daar voor U optreden! 

Elke mens maakt fouten, dus ook fabrikanten van geluidsweergave apparatuur, zijnde, Hi-Fi Stereo / High-End / meer kanalen enz… Zowel netstroom, luidsprekerkabels, interlinks, versterkers, CD spelers, luidsprekers enz.. zijn voor verbetering vatbaar en kunnen meestal opgewaardeerd worden.

De opwaarderingen gebeuren door de “Werner Von Braun” van onze branche en zijn betaalbaar voor iedereen die voortaan wil genieten van échte muziek!

 PS:(1) Je gelooft nooit hoeveel bvb uw netstroom kabels uw muziek weergave negatief beïnvloeden, om van de rest te zwijgen!

(2) Het is bewezen dat échte muziek beluisteren uw levenskwaliteit gunstig beïnvloed, daar kan ikzelf van meespreken¨!

DE ONMISKENBARE EN ONWEERSTAANBARE VOORDELEN VAN “SOUND CENTER”:

Vergeet ”Hi-FI Stereo” en “High-End” en kom kennismaken met VMR-Virtual Musical Reality of Ruimtelijke Natuurgetrouwe Muziekweergave voor de huiskamer en studio.

Nooit voorheen was het mogelijk om met de bestaande apparatuur échte muziek zo natuurgetrouw weer te geven bij u thuis.

Wist U trouwens:

– Dat er nog nooit een CD gemaakt is die correct klinkt en alle informatie laat horen(!) maar door een eenvoudige ingreep enorm kan opgewaardeerd worden.

– Dat er eveneens heel vele producten, versterkers, luidsprekers, CD spelers eveneens kunnen opgewaardeerd worden en eindelijk in staat zijn échte muziek weer te geven.

– Dat er maar érg weinig producten hun geld gehoormatig waard zijn!

– Dat voor de meeste fabrikanten marketing belangrijker is dan kwaliteit.

– Dat er maar érg weinig fabrikanten in slagen om hun product natuurgetrouw te laten klinken.

– Dat de muzikaliteit van een product veelal omgekeerd evenredig is met de prijs!!!

Dit en nog zoveel meer leren we u wanneer u langskomt.

Duurder is niet altijd beter

Het is niet omdat je opteert voor een, letterlijk en figuurlijk, ”zwaardere” versterker dat je ook een beter geluid gaat hebben.

Hoe meer luidsprekers per kast, of hoe duurder de kast, hoe beter. Hoe dikker en duurder de kabels hoe beter, dat dacht je.

Het is niet omdat het er “mooi”, ”designed by”…verleidelijk uitziet dat het ook beter klinkt,(veelal is het net omgekeerd)

En vermits de vakpers gemeenschappelijke belangen heeft met de fabrikanten kan je de tijd die je besteed aan het lezen van de “vakpers” beter besteden aan vergelijkende luistersessies. Welkom hiervoor!

En neen de grote “namen” en merken maken niet noodzakelijk de meest muzikale apparatuur. Wijzelf hebben, meermaals de kans gehad versterkers van 20 tot 60 000 € te beluisteren naast onze versterkers van LFD (3 tot 5 000 €). Bij blinde testen verkoos iedereen de LFD’s.

Schokkende vaststelling

Met meer dan 99 % van de bestaande “Hi-Fi Stereo” en “High-End” apparatuur is het gewoon niet mogelijk om “Natuurgetrouwe échte muziekweergave” te bekomen in jouw huiskamer met de , tot hiertoe, bestaande muziek weergave apparatuur. Wanneer je jouw luidsprekers kan lokaliseren en “hoort” heb je, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, geen Natuurgetrouwe 3D Holografische muziekweergave.

We nodigen U hierbij uit om, liefst met enkele CD’s die U denkt te kennen, uzelf te overtuigen!!! U zal zweren dat de muzikanten lijfelijk aanwezig zijn en daar voor U zitten te zingen en musiceren!

Ja en, als klap op de vuurpijl, dit alles voor één tiende van de prijs van wat je, normaal gesproken, moet uitgeven voor een “High-End” muziek installatie!!