Dag Raf,

Reeds weer een tijdje geleden dat ik bij jou ben langs geweest. Ben nog steeds zeer tevreden, mijn installatie is ondertussen ingespeeld, en ik vind hem nog steeds subliem. Dacht toch eens een berichtje te sturen, misschien vraag je je ook wel af ‘hoe hij het stelt’. Wel, zeer goed, ben blij bij jou te zijn langs geweest, en daar mijn keuze te hebben vastgelegd. Tot ziens!

Luc

HeyRaf,

ik heb net mijn LFD LE VI Silver Signature aangesloten op mijn gemodificeerde ELAC’s en luister bij een goed biertje naar Melanie De Biasio.

Mijn luisterervaring kan ik in één woord samen vatten: WAAAAAAAUW!!!!!

Nog nooit zoiets gehoord ! En dan heb ik voorlopig nog de oude speakerkabels aangesloten ipv de “Triple Whites”, dat belooft!

Thanks voor de fenomenale adviezen en alle moeite.

Stefan

Beste Raf

ik heb enkele maanden geleden, als upgrade voor mijn LFD IV sig., een LFD V Gold signature aangekocht en ik ben echt onder de indruk !

Mijn LFD IV was al een mooie versterker die  sterk presteerde op het vlak van muzikaliteit en correcte weergave van hoog tot laag, maar dit is nog een ander beestje, echt verbluffend. 

Deze Gold versie is perfect in combinatie met mijn hoogrendementsluidsprekers. Dit is de audio-verzuchting voorbij ; zuivere , realistische muziekweergave.  een verademing na jaren van varia in buizen en transistoren. 

Bedankt voor het goede advies !

Peter

Beste Raf,

De testweken met de LFD LE III Silver signature  zitten erop en de verwondering blijft groeien. De kombinatie  met  mijn oude Thorens  TD 125 MKII platendraaier en  met  Seas 25TV-EM midwoofers + Seas H-087 Cloth dome tweeters   uitgeruste klankasten  en Castle monitors klinken als nooit tevoren. Dit om te bevestigen dat de LFD technologie het beste uit oudere klankasten kan halen. Het spreekt voor zich dat de CD speler een  onmisbare component is en de kwaliteitsvolle opnames een  life ervaring  garanderen. Ik heb de afgelopen 45 jaar verschillende merken  van versterkers  gebruikt,  maar geen van allen die  in de buurt komt van wat de LFD  met zijn eenvoudige recht toe recht aan bediening  op een gehoor veilige manier  kan presteren. Dit laatste is niet onbelangrijk  als je tinnitus  hebt.

Life concerten hoeven voor ons  niet meer, LFD bespaart ons de rit tickets en  hoor problemen .

Hartelijk dank  voor de uren  in je auditorium waar de waarheid geen geweld wordt aangedaan.

G. Van Nerom

Beste Raf,

De wonderen zijn duidelijk de wereld nog niet uit: De door Volker Bajorat in goud gesigneerde LFD vinyl-voorversterker is echt onwaarschijnlijk goed. Dynamischer, harmonischer … Instrumenten krijgen meer ruimte, diepere bas, meer detail, meer klankkleur, heerlijk ‘live’ gevoel. Het is een gigantisch verschil met de ‘gewone’ LFD. Zeker 30% winst om uw woorden te gebruiken. Amai … Ik kan haast niet wachten dat Volker ook eens de LFD LE V onder handen neemt. Muziek luisteren is zo aangenaam aan het worden dat je bijna niet meer buiten wil komen.

Raven